Memira

Om du funderar på att göra en ögonoperation på grund av dålig syn kan vi varmt rekommendera Memira som störst i Norden på ögonlaser.  Memira etablerades redan 1990 och det finns numera 26 kliniker bara i Sverige. Specialistläkarna är erfarna och har utfört över 360 000 synfelsoperationer. Om du vill känna dig trygg och säker kan du med fördel vända dig till Memira.

Så här går det till hos Memira

Förundersökning

Alla människor har olika förutsättningar när det gäller ögonoperationer. Därför får du först vara med om en noggrann förundersökning.

En specialutbildad optiker undersöker dina ögon för att se vilken ögonoperation som passar just dig. Optikern ser också om det är lämpligt att genomföra en operation eller inte.  Vid minsta tvekan blir det ingen operation. Du behöver därför inte vara orolig för att du utsätts för en operation som äventyrar dina ögons hälsa.

Behandling

Dagen innan ögonoperationen träffar du din optiker igen för en sista koll, samt specialistläkaren och sjuksköterskan som kommer att vara med vid behandlingstillfället.

Innan själva ögonoperationen får du lokalbedövande ögondroppar som gör ingreppet helt smärtfritt. Operationen i sig tar bara 5 till 90 sekunder per öga. En ögonoperation för ålderssynthet tar 15 minuter per öga.

Efterkontroller

När ögonoperationen är genomförd bokar Memira in några återbesökstider för att följa upp dina ögons läkningsprocess.  Återhämtningstiden efter en ögonoperation brukar inte vara lång, men det beror på vilken behandlingsmetod som har använts.

Memiras behandlingsmetoder

Ögonlaseroperationer: Memira genomför FS-LASIK, LASIK, LASEK och ICL. Ögonlasern korrigerar närsynthet, översynthet och astigmatism. Oftast använder sig Memira av FS-LASIK som är den modernaste ögonlasermetoden.

Linsbytesbehandlingar: Memira utför även RLE-behandlingar som fungerar bra mot ålderssynthet, närsynhet, översynthet och astigmatism. Den som får en RLE-behandling behöver inte heller oroa sig för att bli drabbad av grå starr i framtiden.

Här finns Memira

Memiras kliniker finns över hela Sverige. Här kan du hitta din närmaste klinik:

Borlänge, Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Skövde, Stockholm City, Stockholm Globen, Stockholm Täby, Sundsvall, Södertälje, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Västerås och Östersund.

Kommentarer inaktiverade.